FINAL DE CURS 2020

Benvolgudes famílies,

Tot desitjant que estigueu bé de salut i portant el confinament, i el desconfinament, de la millor manera possible us volem detallar – esperant que no hi hagi canvis d’última hora – com seran les últimes setmanes de curs.

1. ELS INFORMES

A causa de les circumstàncies excepcionals que estem vivint i el seguiment irregular d’alguns alumnes de les classes virtuals, aquest any les avaluacions finals que podreu veure en els informes  seran de “no avaluat”.

Aquest no avaluat final no vol dir que no s’hagin aconseguit els objectius de curs. Molts de vosaltres heu seguit els continguts que s’han donat i heu arribat a finalitzar el curs sense problemes, però entenem que aquesta avaluació ha de ser més de seguiment que no pas de continguts adquirits.

Així doncs, els valors numèrics seran substituïts per comentaris extensos individualitzats de cada alumne/a.

  • Llenguatge: Tots els indicadors estaran en sense entrades i es farà un comentari de cada alumne/a.
  • Instrument: Tots els indicadors estaran avaluats, si el professor ho considera, tret del temari realitzat, però la nota resultat general serà no avaluat.
  • Conjunts instrumentals i vocals: no s’avaluaran.

2. DATES D’AVALUACIONS i CONCERTS FAMILIARS

  • 25 al 29 de maig

Última setmana de les classes online de llenguatge musical. Durant aquesta setmana es proposaran els exercicis d’avaluació que es creguin oportuns a cada grup segons nivell adquirit.

Aquests exercicis seran per fer a casa i ser corregits pel professor. Algun exercici pot ser avaluat de forma oral, d’altres en forma d’exercici escrit i enviat al professor.

*Els alumnes que es presenten a Pas de Grau tenen els seus propis dies i horaris d’exercicis d’avaluació ja que aquests si que són determinants per a poder fer la prova interpretativa amb els seu instrument. 
  • 1 al 5 de juny

Setmana de Concerts Familiars online. Durant aquesta setmana els alumnes no tindran la classe d’instrument habitual sinó que es formaran grups de concert. Aquests grups faran connexions amb els alumnes i tots els pares que hi vulguin assistir i cada alumne interpretarà per a tot el grup una peça escollida per aquest concert.

  • 10 i 11 de juny

Proves de Pas de Grau presencials a l’escola.

            Els alumnes que s’hi presentin seran degudament informats per part del seu tutor.

  • 8 de juny

Accés als informes a través de la plataforma Gwido

3. TUTORIES

Les tutories es faran en l’horari habitual que durant el confinament l’alumne/a tenia classe d’instrument. En el cas que alguna família o professor hagi de fer algun canvi d’horari o dia cal que es posin d’acord per fer la tutoria en un horari adequat a les dues parts.

 

  • Alumnes d’Iniciació a Adults: Setmana del 8 al 12 de juny

     Iniciació, Bàsic 1, 2, 3 i 4, Avançat 1 i 2 i Adults

  • Alumnes de Vilasona i Cicle Infantil EMM: Des del dia 1 fins al 12 de juny, amb Cita Prèvia.

P4 (Tots), P5 (Tots), 1r Primària (Tots) i 2n i 3r de Primària (Només Vilasona!)

  • Alumnes de Musicoteràpia: Des del dia 1 i fins el 12 de juny, amb Cita Prèvia.

 

TOTES LES TUTORIES ES FARAN ONLINE AMB EL CANAL QUE ACORDIN LES DUES PARTS 

 

4. FINAL DE CURS

Com a conseqüència de les restriccions actuals a causa del Covid-19, l’escola no celebrarà en cap cas cap acte presencial de Final de Curs.

Tots els actes es realitzaran online i us els anirem anunciant amb antelació, ja que la vostra participació serà important.

 

Circular Informativa Final de Curs 2019-20

 

%d bloggers like this: