Projecte

vilasona-logo

VILASONA! és un projecte ideat per la Regidoria d’Ensenyament de l’Ajuntament de Viladecavalls en col·laboració amb els diferents serveis i centres municipals d’educació del municipi: l’Escola Rosella, l’Escola Roc Blanc i l’EMM Pau Casals.

El projecte VILASONA! ofereix l’oportunitat d’accedir a la formació musical a les escoles de primària de Viladecavalls, amb una clara voluntat per fomentar la pràctica musical entre els nens de 4 a 6 anys i potenciar les àrees de coneixement dels infants a través de la música.

Per fer-ho, durant el Curs 2015-16, s’inicià l’oferta musical pels alumnes de 4 i 5 anys sota el nom de Sensibilització musical (pràctica vocal i instrumental) i enguany, Curs 2017-18, ja s’ha implementat la fase d’Orquestra Vilasona. D’aquesta manera, els nens que participin en el projecte tindran la possibilitat de fer música dins de les escoles Roc Blanc i Rosella participant en formacions vocals i instrumentals en format de classes col·lectives.

Durant els propers cursos el projecte VILASONA! assolirà la plena implementació fins assolir l’objectiu final, la creació d’una Gran Orquestra Infantil Vilasona!, una gran formació musical on els alumnes de tota la Primària seran capaços de tocar un instrument i de dur a terme diferents concerts pel municipi.

logo emm blancLogo Ajuntament VIla

%d bloggers like this: